Zeven dagen bij elkaar

De duiven zitten nu zeven dagen bij elkaar en alle duiven zitten nu ook los op het hok en zijn nu vol op bezig met het in orden maken van hun nesten de tabakstelen die zijn niet aan te slepen alle nesten liggen vol let wel goed op dat je de nesten niet te hoog laat bouwen en de reden daar voor is dat als de duiven dan gaan broeden is de kans groot dat de eieren of de jongen naast het nest komen te leggen en daarom breek ik zelf de nesten altijd af zodat ik dat voor kan zijn,op dit moment mag ik best tevreden zijn de duiven die doen het buiten gewoon goed en zeker mijn jaarlingen doen het goed als dit zo mag door gaan dan hoor je mijn niet klagen maar op vijf maart dan weet ik het zeker dan worden de jongen duiven naar de eigen afdeling gebracht en dan weet ik pas zeker of de kweek goed is gegaan.ik wil ni d et zoveel jongen duiven hebben als ik met vijftig jongen kan gaan beginnen dan ben ik zeker tevreden.Loes heeft vier jongen bestel bij Ton Mennering en zelf heb ik er ook zes besteld en ook nog een bonnetje gekocht dus voor je het weet zitten de hokken zo weer vol maar we gaan het zien en beleven ik zal jullie zeker daar van op de hoogte houden .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.