Zeven duiven van de acht terug

Ik heb nu zeven duiven van de acht terug van de vlucht van uit Chateauroux dit was volgens de kenners een echte dagfond vlucht ,het was leuk om een keer mee te doen maar voor mijn hoeft dit niet meer .

Ik heb net mijn jongenduiven weer weg gebracht even voorbij Noordenloos het weer was prima en de duiven waren dan ook zo vetrokken na dat ik ze had gelost. bij thuiskom zaten de jongenduiven alweer in het hok ik heb altijd wat kleinzaad in de bakken liggen zodat ze weten dat er altijd wat te eten klaar en dan even snel tellen en ja alles is weer terug .

Zaterdag is het de dag van Duffel inkorven en zoals ik het nu zie is zaterdag met 80 procent kans op regen de beste dag om te lossen wand als we naar zondag gaan kijken is het regen en onweer en onbestendig dus geen lossingen op zondag .Ik blijf toch twijfelen wel of niet mee doen met de jongenduiven en ik twijfel alleen maar door het onstabiele weer en de vele verhalen die ik hoor van de verliezen die de andere afdelingen hebben met hun jongenduiven het is gewoon niet meer leuk om mee te doen en winnen is leuk hoor maar niet te kosten van mijn jongenduiven daar pas ik echt voor en wat een ander ook denkt en zegt dat er bij mijn niet toe daar heb ik eigenlijk niks mee te maken iedereen moet doen wat hij denkt wat goed is .

Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Zeven duiven van de acht terug

  1. fam Huber zeggen:

    Beste Henk, vanaf maandag hebben wij een jonge wedstrijdduif in onze tuin zitten. Hji draagt 2 ringetjes, Misschien de duif die jij nog kwijt bent? Ik heb hem geprobeerd te vangen om het ringetje af te kunnen lezen, maar helaas is dit mij nog niet gelukt. Via contactformulier heb ik mijn adresgegevens voor je achtergelaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.