Zin en onzin over schimmelinfecties

In onderstaand artikel gaat Belgica de Weerd in op de zin- en onzin van schimmelinfecties bij duiven

Klik hier voor het artikel .

Was het eerst altijd standaar als je bij de dierenarts kwam licht het geel wat slijm en lichte ornitose en daar moest je het dan mee doen ,even afrekenen de medicijnen mee en kuuren maar nu is daar bij gekomen en lees het artikelen van de dierenartsen en let goed op wandt daar zijn de meningen toch wel over verdeeld .

Wat en wie moet je en kun je nog geloven de een zegt dit de andere dat de een zegt ik gebruik helemaal niets en de ander die zegt ik geef mijn duiven preventief als mijn duiven thuis komen standaard iets tegen het geel de ornie en ook tegen de schimmels ,dan denk je dan is het toch wel oké, en dan kom je bij de dierenarts en die zegt tegen de duivenmelker ja ik zien het al de duiven hebben slijm ornie en schimmel en dan denkt die liefhebber hoe kan dit nu ik heb mijn duiven elke week preventief behandeld .En dan denk ik hoezo !!!!!!!!!!!!!!.

Voor mij  staat gewoon een ding als een paal boven water je kunt niet op schoon water vliegen dat is Gods onmogelijk en niemand die mijn van die gedachten kan af brengen .Ik ben op veel top hokken geweest en al deze liefhebbers vertelden mijn het zelfde je kunt niet zonder .

En met alle respect die dat wel kunnen daar maak ik een diepe buiging voor ik zelf heb het geprobeerd maar kwam tot de conclusie dat je goed moet opletten en waar nodig is moet je dan ingrijpen .De dierenarts gaf zelf aan bij mijn om de duiven preventief na de vluchten te behandelen .???????????.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.