Zo kan het niet verder met de jongen duiven

Het jonge duivenspel is weer van start gegaan en zoals ieder jaar gaat het weer gruwelijk mis je weet gewoon niet wat je moet doen spelen of thuis houden.

De verliezen zijn dit jaar gewoon te gek voor woorden bij elke afd wel 50 procent gewoon weg en gewoon blijven in korven en maar klagen waar zitten en blijven onze duiven toch.

Ik zelf heb 3 adrichtingen mee gedaan en ik mag niet mopperen in totaal 3 duiven weg van de 47. Ik heb geluk ik heb ook besloten om de jongen niet op de jongen duiven vluchten te spelen het risico  is veel te groot om ze te verspelen dan maar op de natoer en dan maar hopen dat dat goed gaat .

Ik kan niet begrijpen dat de duivenmelkers gewoon de jongen maar blijven inkorven met de wetenschap dat het weer mis kan gaan zo ook afgelopen zaterdag weer onbegrijpelijk.  Ik weet je bent allemaal verantwoordelijk voor je eigen duiven, maar als afdeling moet je toch zeggen stop en niet verder wat is er met onze jongen aan de hand waarom blijven deze weg. Verkeerde lossingen kruislossingen ja alles is mogelijk maar niemand die het weet. Is er nu niemand die is denkt oké stop nee dus gewoon spelen want ik wil en zal ten kosten van alles kampioen worden ook al kost dat veel ja heel veel duiven. Dat is de mentaliteit geworden van de duivenmelkers. En dan vinden ze het gek dat ze het jaar daarop geen nieuwe aan was hebben. Ik vind dat er nu eens moet worden in gegrepen alle afdelingen voor dat de dierenbeschermers dit gaan doen en dan kunnen we wel stoppen met de sport want let op er komt een tijd dat dit gaat gebeuren we spelen met beesten en ook deze hebben wel het recht op een goede manier naar huis te kunnen komen en dat is wat er wordt vergeten .het is niet alleen de roofvogel die wel eens wat jongen pakt .het weer dat is bij de jongen de grootste tegenstander geworden en dat geld nu ook voor de oude duiven .dus mensen begrijp wel uw speelt met duiven en ook deze hebben recht op een goed leven.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.